Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین، بررسی ها نشان می دهد در نخستین ماه سال ۱۴۰۰ همه بازارها دچار افت ارزش شده اند اما در این میان سرمایه گذاران بازار سکه و طلا بیشترین ضرر را متحمل شدند و در مقابل معامله‌گران ارز دچار زیان کمتری شدند.

بیشتر بخوانید: 

کاهش شدید نرخ ها در بازار سکه و طلا/ حباب سکه امامی ۱۵۰ هزار تومان شد

بازار فلزات گرانبها بیشترین ریزش نرخ ها را تجربه کرد به طوری که هر گرم طلای ۱۸ عیار در فرودین ۱۴۰۰ افت حداقل ۸۰ هزار تومانی را پشت سر گذاشت و از نرخ گرمی یک میلیون و ۸۵ هزار تومان در واپسین روزهای اسفند ۹۹ به گرمی تقریبا یک میلیون تا یک میلیون و ۵ هزار تومان در آخرین روز فرودین ماه کاهش یافت که نشان دهنده افتی بین ۷.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۳ تا ۷.۵ درصدی ارزش طلا در بازار بود.

 با وجود کاهش نرخ طلا، تعطیلات اجباری کرونایی اصناف، سبب شده تا خرید و فروشی در بازار وجود نداشته باشد.

حباب سکه بهار آزادی به کمترین میزان خود در ماه ‌های اخیر رسید و رکورد رقم ۳۶ هزار تومان را به ثبت رساند

کاهش ۷ درصدی ارزش سکه امامی

قیمت سکه امامی در فروردین ماه بیش از ۷۰۰ هزار تومان کاهش یافت و از رقم ۱۰ میلیون و ۷۶۰ هزار تومان در آخرین روزه های سال ۹۹ به ۱۰ میلیون و ۵۸ هزار تومان در واپسین روز فروردین ۱۴۰۰ رسید که نشان دهنده کاهش حداقل ۷ درصدی این مسکوک است.

نکته جالب توجه این بازار، تخلیه شدید حباب سکه در بازار بود به طوری که حباب سکه بهار آزادی به کمترین میزان خود در ماه ‌های اخیر رسید و رکورد رقم ۳۶ هزار تومان را به ثبت رساند.

با توجه به تعطیلی اجباری کرونایی هیچ خرید و فروش در بازار فلزات گرانبها انجام نشد و همچنین کاهش نرخ ارز نیز بر ریزش قیمت ها در این بازار موثر بود.

برگشت دلار به کانال ۲۳ هزار تومان 

بازار ارز را باید بازاری با کمترین افت ارزش در ماه نخست سال ۱۴۰۰ دانست. در اسفند ۹۹ هر دلار امریکا ۲۳ هزار و۹۶۳ تومان داد و ستد می شد اما در فروردین ماه ارزش این ارز ۵۲۲ تومان افت کرد و بر اساس اعلام صرافی ملی هر دلار آخرین روز فروردین ماه به نرخ ۲۳ هزار و ۴۴۱ تومان معامله شد .

شاخص کل بورس

بررسی ها نشان می دهد شاخص کل بازار بورس نیز در فروردین ۱۴۰۰ حداقل ۶.۷ درصد افت کرده است. براساس آمارهای سازمان بورس و اوراق بهادار، این شاخص در پایان آخرین هفته سال ۹۹ بر روی پله یک میلیون و۳۰۷ هزار واحد ایستاده بود اما در ۳۱ فروردین ۱۴۰۰ شاخص مجدد دچار افت ۸۸ هزار واحدی شد و تا جایگاه یک  میلیون و۲۱۹ هزار واحدی پایین آمد.

افت مکرر ارزش سهام در بازار سرمایه در آخرین روزهای فروردین ماه موجب اعتراضات فراوان سرمایه گذاران در شهرهای مختلف شد و آنها منتظر چاره اندیشی دولت و مسوولان هستند.

تاثیر کاهش نرخ ارز و تعطیلات اجباری بر تخلیه حباب سکه

نائب رئیس اتحادیه طلا و جواهر درباره وضعیت این بازار در آخرین هفته فروردین ۱۴۰۰ اظهار کرد: در هفته ای که گذشت نرخ اونس جهانی روند افزایشی طی کرد و به طور متوسط حدود ۱۶ دلار بر قیمت جهانی طلا افزوده شد.

به گزارش خبرآنلاین، محمد کشتی آرای گفت: در بازار داخلی نرخ ارز روند کاهشی طی کرد و هر دلار آمریکا به طور متوسط با هزار تومان کاهش به کانال ۲۳ هزار تومان بازگشت .

وی تاکید کرد: افت ارزش دلار سبب شد تا شاهد نوسان و کاهش نرخ سکه وط لا در بازار باشیم و همین مساله از میزان حباب انواع  سکه کاست .

وی توضیح داد: در هفته ای که گذشت قیمت سکه طرح قدیم حدود ۴۰۰ هزار تومان، سکه طرح جدید ۴۵۰ هزار تومان، نیم سکه ۵۵۰ هزار تومان، ‌ربع سکه ۲۰۰ هزار تومان و سکه های گرمی هم ۱۵۰ هزار تومان کاهش یافت که در مجموع و به طور متوسط در هفته ای که گذشت از حباب سکه ۲۰۰ هزار تومان کاسته شد.

کشتی آرای بیان کرد : طلای آب شده دچار کاهش ۱۵۰ هزار تومانی نرخ شد و از ارزش هر گرم طلای ۱۸ عیار نیز حدود ۳۲ هزار تومان کاسته شد .

وی خاطرنشان کرد: کاهش داد و ستدها در نتیجه تعطیلات اصناف و همچنین ریزش نرخ ارز و به ویژه دلار در بازار سبب تخلیه حباب سکه در بازار فلزات گرانبها شده است.

گفتنی است با توجه به نتایج نشست های وین و نوسانات قیمت انس جهانی می توان انتظار داشت در روزهای آینده شاهد نوسان و تغییرات قیمت ها در بازار سکه و طلا و همچنین ارز باشیم. 

۲۲۳۲۲۴

کد خبر 1507807

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: ارز بازار طلا و ارز سکه و طلا بازار جهانی طلا بورس هزار تومان فروردین ۱۴۰۰ فروردین ماه کاهش نرخ حباب سکه نرخ ارز ۲۳ هزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۸۳۶۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محور علی آباد-گرگان با ثبت ۷۶ هزار تردد جز پر ترددترین محورگلستان

به گزارش خبرنگار مهر، یوسف مرگان ظهر سه شنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران با اشاره به ثبت بیش از ۷۶ هزار تردد در محور علی آباد- گرگان، اظهار کرد: بر اساس آمار بیشترین ترددهای ورودی از ابتدای سال جاری تاکنون مربوط به روز ۲۲ فروردین و ترددهای خروجی در روز ۲۴ فروردین بوده است.

وی با اشاره به اینکه ۲۶ درصد تردد خودروهای استان در این مدت غیربومی بوده است، افزود: استان‌های تهران، خراسان رضوی و مازندران به ترتیب بیشترین سهم را در این ترددها داشته‌اند.

معاون فنی و راه‌های روستایی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گلستان گفت: بیشترین ترددهای ورودی محورهای استان طی مدت ذکر شده یک میلیون و ۳۹۳ هزار و ۸۲ تردد و مجموع خروجی‌های استان نیز، بیش از یک میلیون و ۵۱۸ هزار تردد به ثبت رسیده است.

وی افزود: همچنین در این مدت حدود ۸۰ هزار تماس تلفنی با سامانه گویای ۱۴۱ از سوی شهروندان حاصل شده که آخرین وضعیت محورهای مواصلاتی استان و شکایاتی از حمل و نقل مسافربری و باربری و مشکلات جاده‌ای را درخواست داشته و به ثبت رسانده‌اند.

استان گلستان ۵ هزار و ۲۵۷ کیلومتر انواع راه دارد.

کد خبر 6099420

دیگر خبرها

  • کدام مناطق بیشترین سهم از ساخت ۱۵۰۰ واحد مسکونی را دارند؟
  • کدام استان‌ها بیشترین شهدای مبارزه با مواد مخدر را دارند؟
  • آخرین وضعیت بازار مسکن تهران در فروردین ۱۴۰۳+ اینفوگرافیک
  • چرا تولید خودروسازان در فروردین ۱۴۰۳ کاهش یافت؟
  • راهکاری برای تشویق و انگیزه سرمایه‌گذاران تدوین شود
  • بازار آبزیان در بندر صیادی جلالی بوشهر احداث می‌شود
  • بررسی عوامل تاثیرگذار بر قیمت‌های ارز دیجیتال
  • محور علی آباد-گرگان با ثبت ۷۶ هزار تردد جز پر ترددترین محورگلستان
  • مالیات و کاهش قیمت طلا علت اعتصاب زرگران اردبیلی
  • شرکت مشاور سرمایه گذاری ترنج چقدر زیان ساخت؟